divendres, 4 de gener del 2019

Protagonista de la setmana: CHAHD, ARAN, BIEL, SANAA

En aquesta entrada trobareu el 4 últims protagonistes de la setmana.

En primer lloc, la Chahd. Va venir acompanyada pel seu pare i les seves nines preferides. Vam passar una tarda súper divertida jugant a la classe tots plegats. Vam aprofitar que teníem al pare de la Chahd per jugar tambė amb la maleta dels  malabars! Gràcies Chahd i família de la Chahd per aquesta súper tarda!



Desprės va ser el torn de l'Aran, qui va estar acompanyat per la seva mare, el seu pare i el seu germà, l'Abril. Vam fer una activitat per anar obrint boca pel Nadal. Primer vam pintar un rotllo amb forma d'arbre de Nadal. Després li vam fer les boletes de colors per güarnir-lo. Finalment, amb tots els arbres, vam construir un de gran, que simbolitzava el treball en equip i la cooperació. Gràcies Aran i família de l'Aran per aquesta activitat tan xula que tant ens va ensenyar i aportar!




Quan va ser el torn del Biel, la calma ens va encisar. Va venir la seva mare carregada de pots, cola, aigua, purpurina... Primer ens van ensenyar com ho feien a casa per relaxar-se. Tots plegats vam aprendre a respirar pel nas i treure'l per la boca. Un cop fet això, tota la classe vam estar una bona estona enfeinats i encantats elaborant el pot de la calma. Voleu veure el resultat? Gràcies Biel i família del Biel per aquesta tarda tan divertida i per ajudar-nos a aprendre a relaxar-nos quan estem nerviosos!




I l'última prota de l'any ha estat la Sanaa. La seva mare va venir ben carregada amb capsetes. Capsetes de fusta que cada nen/a va voler fer especial. Les vam pintar i vam fer servir purpurina i d'altres cosetes que van portar la Sanaa i la seva mare. Vam estar taaaan concentrats...ens va faltar temps i tot, no volíem acabar de decorar-la! Gràcies Sanaa i família de la Sanaa per fer-nos gaudir tant!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada