dimarts, 19 de març del 2019

PROTAGONISTES del mes de GENER: MÍRIAM, MEREDITH I JAUME

Només tornar de vacances, va ser el torn de la Míriam. Va venir acompanyada pel seu pare, en Xavi, i tots junts vam fer una activitat molt d'hivern: un ninot de neu amb plastilina. I és que a la Míriam li encanta veure com el seu pare fa figuretes. Tots plegats ho vam intentar i ens ho vam passar pipa! Gràcies Míriam i família de la Míriam per aquesta súper tarda!




Després ha sigut el torn de la Meredith. En aquest cas, ha vingut acompanyada de la seva mare, la Maica. Aquesta vegada em repetit material, la plastilina. i és que, la setmana anterior es van quedar amb ganes de més! Però en aquesta ocasió la Meredith  va portar tota una bossa plena d'aglans que havia collit a la muntanya i ens va explicar que volia fer un bosc. Mireu que maco ens va quedar!
Gràcies Meredith i família de la Meredith per aquesta estona tan divertida!




I per acabar, l'últim protagonista del mes de gener ha estat el Jaume. Va venir acompanyat per la seva mare, la Míriam, i el seu pare, l'Enric. I ja portava temps que sabia què volia: jugar a l'Oca amb els seus companys! Va venir ben carregat amb tots de jocs de l'Oca, daus, ... Un cop ens va explicar les normes que calia seguir, amb l'ajuda dels seus pares, vam començar a jugar. A uns ens va costar més, a d'altres menys...però ens ho vam passar d'allò més bé! A més, el Jaume i els seus pares van decidir deixar aquests jocs a l'escola perquè en puguem gaudir en d'altres estonetes. Gràcies Jaume i família del Jaume per aquesta tarda de joc i rialles!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada