dijous, 2 de maig del 2019

PROTAGONISTES del mes d'abril: KHADIJA, FABRICIO, AICHA i HAMZA

La Khadija va venir acompanyada per la seva mare. Va portar les seves joguines preferides i després vam estar una bona estona jugant. Ens ho vam passar molt bé. Gràcies Khadija i família de la Khadija per compartir amb nosaltres aquesta bona estona!



El Fabricio va venir amb la seva iaia i ens va donar unes quantes lliçons de futbol, que ell d'això en sap molt! La idea inicial era fer un partit al pati, però la pluja no ens ho va permetre. No obstant això, el vam fer a la sala de psico. Va ser un partit molt emocionant, el qual vam jugar tots plegats, mentre anàvem passant de dos en dos a jugar amb un mini-futbolin que va portar de casa seva. Gràcies Fabricio i família del Fabricio per aquesta súper tarda!



L'Aicha va venir acompanyada per la seva mare. Vam fer dos jocs diferents amb una pilota, els quals tractaven en amagar-la i trobar-la. Vam riure molt!!!! Moltes gràcies Aicha i família de l'Aicha per aquesta estona de riures!



El Hamza va venir acompanyat per la seva mare. Vam inflar globus i, amb permanents, els vam decorar. després vam jugar amb ells tot escoltant de fons les cançons que tant li agraden al Hamza! Gràcies Hamza i família del Hamza per aquesta mega tarda!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada