dijous, 2 de maig del 2019

PROTAGONISTES del mes de febrer i març: MARIA, NAILA i HARON

La Maria va venir acompanyada per la seva mare i la seva germana, la Laia. Vam estar molt entretinguts/des pintant, retallant i enganxant un titella súper xulo del Bob Esponja! Com vam treballar de valent i ho vam fer tan bé, ens va sobrar una miqueta de temps. Així doncs, vam decidir veure un capítol curt del Bob esponja. Gràcies Maria i família de la Maria per aquesta estona taaaan divertida!



Amb la Naila i la seva mare vam fer una activitat molt lligada a allò que estàvem treballant en aquell moment. Va ser durant el mes de la ciència i, amb fang, colorants, vinagre i bicarbonat, vam fer VOLCANS!!!! Vam intentar fer un per nen i nena per poder-lo portar cap a casa. La mare de la Naila venia ben carregada... Però per desgràcia, el temps se'ns va tirar a sobre i vam poder fer tan sols un volcà per taula. Ens ho vam passar pipa i vam al·lucinar! Gràcies Naila i família de la Naila per aquesta súper tarda!



Per últim, l'Haron va venir acompanyat per la seva mare i el seu germà petit. En va portar els seus ninos preferits, del Spiderman per suposat! Després vam pintar i retallar una titella de l'Spiderman que ens va quedar moooolt bé. Finalment, vam veure un capítol de la Lady Bug. Moltes gràcies Haron i família de l'Haron per fer-nos passar una tarda tan entretinguda!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada